NZ


Nya Zeeland har varit vart hemland i over en vecka nu. Overfarten hit gick ovantat bra och vi ber om ursakt for det forsenade inlagget.

Har har vi hunnit med mkt. 3 personer har monstrat av, 2 nya har monstrat pa, valkomna Jonas och Anders, och baten har seglat nagra varv i fantastiskt djurrika Bay of Islands. Forsta kvallen var det killer whale, spackhuggarnas, tur. Efter en kort vandring upp till en topp kom 3 spackisar forbi simmande och sokte genom viken nedanfor efter foda, varpa snorkellusten hojdes och sanktes i varierande grad hos besattningen. Innan mogronkaffet var klart morgonen darpa bjod en delfinfamilj pa en skansenshow av rang, med sensationer som dubbla helkroppshopp i soluppgangen.

For att ta del av var resa i bild rekommenderas Facebook. Personer som Martin Krensler, Magnus Hallor, Axel Geijer, Simon Frost Gorander.

Om nagra timmar ska vi segla ner mot efterlantade Auckland.


Kommentarer
Postat av: per svensson

Tja, är fortfarande hemma i Sverige.Kommer tillbaks till NZ 3Feb.Vore kul å få kontakt med er igen.Har provat emailat Jacob .Hare Bäst. per på Arctic

2011-01-13 @ 12:49:10
URL: http://sneseglarna.se
Postat av: Pär

Hej!

jag har följt eran resa sedan ni började och det verkar som ni har haft en kanonfin tur men jag undrar hur det går för er!?Sidan har inte blivit uppdaterad på länge...MVH Pär

2011-07-06 @ 18:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0